Ankara Evden Eve Taşıma

Spread the love

Bir nakliyat firmasından en fazla neler beklenebilir? Ankara evden eve nakliyat hizmeti alırken eşyalarınızın güvenle ve tam olarak istediğiniz bir yerden istediğiniz başka bir yere taşınması. Aslında iş bu kadar kolay gözükürken neden daha karmaşık hale getirilir? Biz de tam olarak sizinle aynı fikirdeyiz.

            Müşterilerimize kıymet veriyor ve ne istediklerini biliyoruz. Taşınma esnasında ev veya ofisinizin tüm eşyaları bizimle güven altında olacak.

            Nasıl Hizmet Veriyoruz

            Öncelikle taşınması istediğiniz yerde eşya tespit analizi yapıyoruz. Bu neden önemli? Bu şu yüzden önemlidir: Taşınması gereken büyük ve ağır eşyalarınızın tespiti, kırılacak eşyalarınızın tespit edilmesi. Bu tespitler göz önünde bulundurularak taşınma işi için kaç kişiye ihtiyaç duyulacağı, hangi ekipmanların gerekli olduğu gibi noktaları belirliyoruz. Böylece kırılma, kaybolma, darbe gibi oluşabilecek tüm aksiliklerin önüne geçmek hedefleniyor.

            Eşyalarınız sizin için ne kadar önemliyse bizim için de o kadar önemlidir. O yüzden gösterilebilecek en büyük özeni göstererek size yardımcı olabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Piyasadaki nakliyat firmalarından işte bu özen ve profesyonellikle ayrılıyoruz.

            Ankara Keçiören evden eve nakliyat

            Keçiören evden eve nakliyat olarak Ankara’da hizmet veriyoruz. Asansörlü nakliyat gibi güncel teknolojik gelişmeleri kullanıyoruz! Başkent Ankara’da evinizi ya da ofisinizi güvenle, profesyonel ekiplerimizle biz taşıyoruz. Kullandığımız gelişmiş paketleme malzemeleri ve asansörlü taşıma sistemimizle tüm eşyalarınız bizimle garanti altında.

            Sektörünün tüm gelişmelerini yakından takip eden firmamız, siz müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek için durmadan kendini geliştirmektedir. Yakından takip ettiğimiz bu gelişmelerle tecrübemizi harmanlayarak her zaman en iyisi olmak için elimizden geleni yapmaktayız.

            Fiyatımızı Hangi Kriterler Belirler?

            Bu konu hakkında net bir cevap verebilmemiz için kesinlikle bilmemiz gereken birkaç şey bulunmaktadır.

            •          Nereden nereye taşınacaksınız (ne kadar uzaklıkta)

            •          Kaç parça büyük eşyanız bulunmakta

            •          Kaç parça kırılacak eşyanız bulunmakta

Biz bu bilgileri edindikten sonra kaç kişilik bir ekiple çalışmamız gerektiğine ve ne kadar büyüklükte bir araç gerektiğine karar veriyoruz. Böylece fiyat teklifimizi sizlere sunmuş oluyoruz.

            Vaktinizin ve nakdinizin ne kadar kıymetli olduğunun bilincindeyiz. Tüm bunları göz önünde bulundurarak çalışma prensiplerimizi bu doğrultuda yürütüyoruz. Sizlere en iyi hizmeti sağlamak bizim en büyük amacımızdır.