Logitech, Harmony Universal Uzaktan Kumandalarının Üretimini Durdurdu.

Spread the love

Evinizdeki uzaktan kumandalardan kaçmak için Logitech ‘in Harmony evrensel uzaktan kumandalarından birine dönenleriniz için, bazı üzücü haberlerimiz var. Logitech Harmony uzaktan kumanda hattını öldürdü. Bir Harmony uzaktan kumandanız varsa veya bir tane satın almak istiyorsanız, nefes alın. Şu an itibariyle şirket, mevcut ve yeni Harmony müşterilerini desteklemeye devam edeceğini söylüyor.

logitech harmony

Bir gönderide Logitech Destek, şirketin Harmony uzaktan kumanda çeşitli perakendeciler aracılığıyla kullanılmaya devam edecek. Onları ilerlemeye imalat duracaktır söyledi. Bu, en azından Logitech’in açıkladığı şekilde, mevcut ve hatta yeni Harmony kullanıcılarını etkileyecek gibi görünmüyor.

“Bu duyurunun müşterilerimize bir etki yapmasını beklemiyoruz. Bir Logitech Destek temsilcisi sitede yazdı. Ayrıca platformu güncellemeye ve Harmony veritabanımıza cihazlar eklemeye devam etmeyi planlıyoruz. Müşteri ve garanti desteği sunulmaya devam edecek. “

Başka bir deyişle: Logitech, uzaktan kumandalarınızın hala çalışacağını söylüyor. Ek olarak, amacının “müşteriler onu kullandığı sürece hizmeti devam ettirmek” olduğunu söylüyor.

Şirket ayrıca masaüstü için Harmony yazılımında ve Android ve iOS için Harmony uygulamalarında güncellemeler yapmayı planladığını doğruladı. Harmony destek sayfasında bir destek ekibi sunmaya ve kaynaklar sunmaya devam edecek .

Müşteriler Kullandıkları Sürece Destek Sunacağını Söyledi

Logitech, kalan Harmony envanterinin, müşterilerin satın alması için seçilen perakendeciler aracılığıyla son sarf malzemesi olarak kullanılmaya devam edeceğini belirtti. Harmony veritabanı ve yazılımını korumaya devam edecek. Ancak artık hattı yükseltmeyecek veya bunun için yeni ürünler geliştirmeyecektir.

Duyuru , şirketin uzaktan kumandalarına bagaj vermek istediğine dair yıllarca süren söylentileri ve spekülasyonları sınırladı . 2019’da Logitech CEO’su Bracken Darrell, uzaktan kumandaların genel işinin küçük bir parçası olduğunu ve akış hizmetlerinin hakim olduğu bir dünyada alaka düzeyini kaybettiklerini söyledi.

Darrell Vergecast’te “ Zamanla , o evrensel uzaktan kumandaya gerçekten ihtiyaç duyduklarını düşünen daha az insan olacağını düşünüyorum” dedi . “Şimdi farklı bir sorununuz var: 10 farklı akış hizmetiniz var ve Arkadaşlarımı izlemek istiyorum. Nerede izlerim? Dolayısıyla, farklı cihazlar hakkında daha az ve farklı akış hizmetleri hakkında daha fazlası var. “

Logitech Harmony ‘in uzaktan kumandaları

Yine de Darrell, 2019’da bile Logitech’in uzaktan kumandaları “gerçekten seven” Harmony müşterileriyle her zaman ilgileneceğini söyledi. O haksız değil. Eleştirmenler bile bundan gerçekten hoşlanıyor. Harmony uzaktan kumanda, Gizmodo’nun kendi kılavuzu da dahil olmak üzere alıcı kılavuzlarında sık yer alır . On duyuru sayfasında , kullanıcıların onlarca duydukları memnuniyetsizliği dile getirdi.

“Vay. Çok fazla sarsılmıyorum ama bu ev sineması kafesimi sarstı ” diye yazdı bir kullanıcı . Bu gerçekten son mu? Lütfen bana Harmony donanım hattı için bir gelecek olduğumuzu söyleyin. Lütfen!”