iOS 14.7 ve iPadOS 14.7 Beta 4 sürümleri yayınlandı

Spread the love

Apple, aralıklı olarak cihazlarının işletim sistemleri için test sürümleri yayınlıyor. Test programına kayıtlı olan kullanıcılar için yayınlanan beta sürümleri bazen yeni özellikler getirebiliyor ya da performans geliştirmeleri sunabiliyor. Kullanıcılar işletim sistemlerinin beta sürümlerinde karşılaştıkları hataları geri bildirerek işletim sistemlerinin gelişmesine yardımcı oluyor.

iOS, iPadOS, tvOS 14.7 ve WatchOS 7.6 Beta 4 sürümleri bakım ve optimizasyon geliştirmesi içeriyor
Apple, 14.7 beta sürümlerinin dördüncü turuna geçti ve test kullanıcılarına denemeleri için iOS 14.7, iPadOS 14.7, tvOS 14.7 ve WatchOS 7.6’nın beta sürümlerini sundu. En son yayınlanan beta sürümleri, test programına kayıtlı olan kullanıcılar için Apple Developer Center aracılığıyla veya beta yazılımını çalıştıran cihazlarda kablosuz güncelleme yoluyla indirilebilir. Dördüncü turda yayınlanan beta sürümü bir bakım ve optimizasyon geliştirmesinin yanı sıra performans iyileştirmeleri de içeriyor.

Yani Apple, yayınlanan bu beta güncellemesi ile birlikte iOS 15, iPadOS 15, tvOS 15 ve WatchOS 8‘i de test ediyor. Ayrıca Temmuz ayında ilk genel betaların yayınlanması planlanıyor. Apple, uzaktan veri kaybı veya diğer sorunlar yüzünden, kullanıcıların beta sürümlerini “görev açısından kritik” veya birincil cihazlara yüklememelerini şiddetle tavsiye ediyor. Bunun yerine test kullanıcıları beta sürümlerini ikincil veya gerekli olmayan cihazlarına yükleyebilir.

kaynak.shiftdelete.com