Uygun fiyatlı Galaxy F22’nin çıkış tarihi belli oldu

Spread the love

Samsung’un Galaxy F22 isimli akıllı telefon modelinin çıkış tarihi belli oldu. Samsung, uygun fiyatlı F serisinde yeni bir telefon piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu modelin daha önce bir süre önce Avrupa’da piyasaya sürdükleri Galaxy A22 4G‘nin farklı bir versiyonu olduğu düşünülüyordu. Ancak resmi teknik özellikler ortaya çıktı. Buna göre, Galaxy F22’nin A serisi modellere kıyasla daha büyük bir pil ile piyasaya çıkacağını doğruluyor.

Galaxy F22 özellikleri ve tahmini fiyatı
Samsung’un F serisi telefonları çoğunlukla Hindistan pazarına yöneliktir. Aynı şekilde yeni model de farklı değil. Şirket, cihazı 6 Temmuz‘da piyasaya sürecek. E-ticaret platformu Flipkart, bir tanıtım sayfası yayımlayarak modelin temel özelliklerini doğruladı.

Galaxy F22 modelinin en büyük avantajı 6.000 mAh pil gücü. Buna karşılık, hem Galaxy A22 4G hem de 5G modelleri 5.000 mAh kapasiteye sahip. Ayrıca F22’nin 90 Hz yenileme hızına sahip 6,4 inç HD+ Süper AMOLED ekranla geleceğini de yazdılar. Cihazın bir görüntüsü, ortasında U şeklinde bir çentik olacağını gösteriyor.

Modelin resmi açıklaması.
Kamera özelliklerine gelecek olursak 48MP birincil sensöre sahip olacak. Arkada, altta bir flaşla birlikte kare bir bölme içinde üç kamera daha var. Diğer sensörlerin biçimini bilmiyoruz. Ancak Galaxy A22 4G’dekilerle aynıysa 8MP ultra geniş sensör, 2MP derinlik sensörü ve 2MP makro sensör olabilir.

kaynak.shiftdelete.com