Xiaomi Mi Pad 5’in resmi kılıfı sızdırıldı: Tasarım netleşti

Spread the love

Xiaomi’nin yeni tableti hakkında sızıntı bombardımanı durmaksızın devam ediyor. Ağustos ayında piyasaya sürülmesi beklenen bu tablet, her geçen gün farklı bir ayrıntısı ile ortaya çıkıyor. Tanıtım tarihine doğru yaklaşırken bu kez de Mi Pad 5’in resmi kılıf görselleri sızdırıldı.

Çinli üreticinin yeni tableti Mi Pad 5’in tasarımı, geçtiğimiz haftalarda render görüntüleriyle gündeme gelmişti. Şimdi ise weibo’da ortaya çıkan yeni resimler, tabletin tasarımını doğrulayan resmi kılıfları gözler önüne seriyor.

Mi Pad 5’in tasarımı netleşti
Ortaya çıkan resmi kılıf görseli, Mi Pad 5’in arka sol üst köşede iPad Pro’ya benzer diktörtgen kamera modülü ile geleceğini ortaya koyuyor. Daha önceki render görüntüleriyle eşleşen bu resimler, tabletin tasarımını tamamen doğruluyor denebilir.

Xiaomi’nin yeni nesil tableti öne çıkan son bilgilere göre; 2560 x 1600 piksel çözünürlüğe, 120Hz yenileme ve 240Hz örnekleme hızına sahip 10.95 inç LCD ekran ile donatılacak. Yüksek yenileme hızına ek olarak bu tablet, aynı zamanda 4096 seviyeli dokunmatik kontrolüne de sahip olacak.

Ortaya çıkan kılıf görsellerine bakılırsa Xiaomi’nin yeni tableti, özel olarak tasarlanan bir kalem ve klavye ile gelecek. Bu da Mi Pad 5’in çoklu kullanımlarda kolaylık sağlayacağını gösteriyor.

Tanıtım tarihine gelecek olursak Mi Pad 5, yüksek bir ihtimal ile Ağustos ayında gerçekleşecek bir etkinlikte lanse edilecek. Tabletin fiyatı hakkında ise şu an için net bir bilgi bulunmuyor.

kaynak.shiftdelete.com