Amazon, 140 TL’lik efsane oyunu ücretsiz yaptı!

Spread the love

Amazon, Prime Gaming ile oyunculara abonelikleri süresince birçok oyunu ve oyun içi ögeleri ücretsiz veriyor. Amazon Prime aboneleri Prime Gaming‘den yararlanabiliyorlar. Platformun verdiği bazı oyunlar iyi olmasa da bazen büyük sürprizler yapabiliyor.

Amazon Prime Gaming, Battlefield 1’i ücretsiz veriyor
Bugünden itibaren 4 Ağustos‘a kadar Battlefield 1‘i Prime Gaming üzerinden ücretsiz olarak alabilirsiniz. Oyunu alabilmek için bir adet Origin hesabına sahip olmanız gerekiyor. Oyun, Amazon Prime üyelerine ücretsiz durumda, eğer Prime üyeliğiniz yoksa oyunu alamazsınız. Battlefield 1’in Standart sürümünü elde edebilirsiniz. Fakat bu fırsat, DLC haritalarını kapsamayacak.

Amazon’un kullanıcılara sunduğu bu ayrıcalık sayesinde oyuncu sayısında da bir artış olacaktır. Oyunun ücretsiz olması ve oyuncu sayısının artmasıyla birlikte hile kullanımında da bir artış olacağı tahmin ediliyor.

Battlefield 1‘in ücretsiz olması büyük bir sürpriz olsa da, asıl sürpriz bir sonraki verilecek ücretsiz oyun. 2 Ağustos‘tan 1 Ekim‘e kadar Battlefield V ücretsiz olacak. Battlefield 1’in barındırdığı atmosfer ve mekanikler oldukça başarılı. Fakat aynısı Battlefield V için söylenemez. Battlefield V‘in öne çıktığı tek şey silah mekanikleriydi. Yine de yeterli sayıda oyuncu barındırıyor.

kaynak.shiftdelete.com