Elon Musk kripto varlıklarını açıkladı

Spread the love

Ünlü girişimci Elon Musk’ı bu yılın başlarında başka bir yönüyle daha tanıdık. Sosyal medyadaki gücünü kullanarak kripto paraları adeta oyuncuğa çeviren Musk, yaptığı paylaşımlarla sıkça gündeme gelmişti. Kripto paralara Elon Musk’a güvenip yatırım yapanların aklında acaba onun ne kadar kripto varlığa sahip olduğu sorusu var. Elon Musk hangi kripto varlıkları elinde tutuyor sorusu nihayet yanıt buldu.

Elon Musk hangi kripto varlıkları elinde tutuyor?
Son günlerde Bitcoin ve Dogecoin’in düşüşlerinden dolayı Musk’a olan güvenin azaldığını söylesek yanlış olmaz. Twitter CEO’sunun da katıldığı bir konferansta Musk, hangi kripto paralara sahip olduğunu açıkladı. Söylediğine göre kendisi Bitcoin’e, biraz Ethereum’a ve tabii ki Dogecoin’e yatırım yapmış durumda. Kendisinin dışında Tesla ve SpaceX şirketlerinin de Bitcoin’e yatırım yaptığı bilgisini yineledi.

Bitcoin başta olmak üzere kripto paralardaki son durumlara bakacak olursak ünlü girişimcinin yüzü pek gülmüş olmamalı. Zira bu yılın ilk çeyreğinde 60.000 dolar seviyesini gören Bitcoin şu an 30.000 dolar civarlarında. Benzer şekilde Dogecoin de pek iyi günler geçirmiyor. Musk’a olan güven azaldığında Dogecoin’e olan güven de düşmekte.

Şu anki durum için konuşursak Elon Musk ve şirketleri yaptıkları kripto para yatırımlarından zarar etti. Fakat hala ellerinde tutmaya devam ediyorlar.

Yine de kendisinin dünyanın en zenginlerinden olduğunu düşünürsek bu zarar onu pek sarsmış olmamalı. Zira Musk, kripto paralarla oynamak dışında Tesla ve SpaceX CEO’luğu gibi önemli işlerle de uğraşıyor.

kaynak.shiftdelete.com