Popüler iş mesajlaşma uygulaması Slack’in sahibi değişti

Spread the love

Mail’in daha hızlı ve daha pratik bir alternatifi olarak iş dünyasında kendine yer edinen Slack, Salesforce‘a dudak uçuklatan rakama satıldı. Bugüne kadarki en büyük iş mesajlaşma uygulaması olarak bilinen servisin satılma haberi ilk kez Aralık 2020’de kamuoyu ile paylaşılmıştı. Aradan geçen sekiz ayın sonunda ise Salesforce, Slack’i 27.7 milyar dolara satın aldı.

Yeni evine resmi olarak yerleşen Slack’in ana organizasyonunu kurucusu ve CEO’su Stwart Butterfield ekibiyle birlikte yönetmeye devam edecek. Ayrıca Slack artık Salesforce‘un uygulamalarına entegre olabilecek. Ek olarak Salesforce’ın aracı Customer 360‘ın yeni arayüzü sayesinde artık tüm bunlara tek bir çatı altında erişilebilecek.

Salesforce ve Slack uygulamaya dair etkinlik planlıyor
Ağustos 2013‘te ilk kez piyasaya sürülen Slack, iş dünyası için halen popüler olarak kullanılmaya devam ediyor. Mesajlaşmadan belge ve fotoğraf gönderimine kadar pek çok hizmeti destekleyen uygulamada sesli arama yapabilmek dahi mümkün.

Özellikle pandemi dönemiyle birlikte insanların dijital çalışma düzenine geçmesi, haliyle Slack’in kullanıcı sayısında da ciddi bir artışa sebep oldu. Yeni düzenle birlikte uygulamada yapılan birçok güncelleme ise kullanıcıların uygulamada kalmasını destekledi.

Gerçekleşen satın alımla birlikte Salesforce Başkanı ve COO’su Bret Taylor ve Slack’in kurucu ve CEO’su Stewart Butterfield, gelecek aydaki bir etkinlik hakkında da bilgi verdi. Mail’in en iyi alternatifi iddiasını güçlendirmek isteyen mesajlaşma uygulamasının entegrasyonu hakkında daha fazla ayrıntının paylaşılacağı etkinlik 17 Ağustos 13:00 ET‘de online olarak gerçekleşecek.

kaynak.shiftdelete.com