eBay’deki ilginç cips için dudak uçuklatan teklif!

Spread the love

Avustralya’nın Queensland eyaletinde yaşayan Rylee Stuart isimli küçük bir çocuk, şekli şemali diğerlerine benzemeyen ilginç bir Doritos cipsi buldu. Bunu TikTok hesabında paylaştı ve bir paket alıp atıştırdığı esnada rastgele fark ettiğini söyledi. Ne yapması gerektiği konusunda takipçilerine danışan 13 yaşındaki Stuart cipsi 0,99 dolar karşılığı eBay’de satışa çıkardı.

9News’in haberine göre, Rylee Stuart’ın bulduğu yiyecek “türünün tek örneği olan kabarık dorito” olarak nitelendiriliyor. Toplamda 100 bin dolar teklif alan Stuart daha sonra eBay’deki ilanı kaldırsa da, Doritos kendisine ulaşarak cipse ilgi gösterdiğini açıkladı.

Doritos küçük kıza cips için 20 bin dolar teklif etti
TikTok’ta paylaşılmasının ardından 4 milyon görüntülenmeye ulaşarak viral olan videoda Rylee Stuart izleyicilere bir soru yöneltiyor; Sizce bu değerli bir şey midir yoksa tek yapmam gereken şey bunu yemek mi? Bunun üzerine takipçilerinden gelen “Müzeye koyabilirsin” tarzında espiriler alan Stuart’a Doritos’un üst düzey bir yetkilisinden övgü dolu sözler geldi.

Doritos Pazarlama Müdürü Vanita Pandey, 9News’e verdiği demeçte “Rylee’nin cesaretinden ve girişimci ruhundan çok etkilendik. Bu nedenle Stuart ailesinin yaratıcılığı ve Doritos’a olan sevgilerini ödüllendirmek istedik.” açıklamasını yaptı. Öte yandan 13 yaşındaki küçük kız, az kalsın cipsi yemek üzere olduğunu ifade ederken tereddütte kaldığını ve saklamaya karar verdiğini açıkladı.

Nadir bulunan gıdalar yüksek fiyattan satılıyor
Rylee Stuart’ın bulduğu kabarık Doritos cipsinin bu denli yüksek fiyata ödüllendirilmesi, alanının tek örnek olayı değil. Geçtiğimiz aylarda McDonald’s menüsünün içinden çıkan bir nugget’ın Among US oyunundaki karakterlere benzemesi sosyal medyada viral olmuştu. Yiyeceği bulan kişi eBay’de açık artırmayla satışa sunmuş ve neticede 100 bin dolara alıcı bulmayı başarmıştı.

kaynak.shiftdelete.com