Efsane Battle Royale oyunu PUBG ücretsiz mi oluyor?

Spread the love

Battle Royale dendiğinde akla gelen ilk oyun olan PUBG, senelerdir hayatımızın bir parçası. İlk olarak PC için çıkış yapan ve büyük ses getiren oyun, zaman içerisinde konsollar ve mobil için de yayınlandı. Bunlardan özellikle PUBG Mobile büyük ses getirdi. Özellikle ücretsiz olmasıyla ön plana çıkan oyun, kısa süre içerisinde milyonlarca kişinin tercihi oldu.

Yapım, akıllı telefonların performansını ölçmek için Geekbench yerine bile kullanıldı. Hatta bazı oyuncular, sırf daha iyi PUBG Mobile oynamak için telefon bile değiştirdi Başarının en büyük nedeni ise kuşkusuz ücretsiz olmasıydı. Gelen bilgilere göre, PC’de eski başarısını kaybeden oyun, oynaması ücretsiz hale geliyor.

PUBG ücretsiz oluyor
Bir süredir eski popülaritesini kaybeden oyun, PlayerIGN isimli bir yayıncının paylaşımlarıyla gündem oldu. “PUBG ücretsiz olmak istiyor.” notuyla bir Tweet atan yayıncı, geliştiricilerin gözünün önümüzdeki hafta yapılacak etkinlikte olduğunu söyledi. İddiaya göre yapımcılar, oyunu bir hafta boyunca ücretsiz yapacak ve bu dönemde gelen tepkilere göre ücretsiz olup, olmayacağına karar verecek.

Henüz geliştirici şirket tarafından herhangi bir açıklama gelmiş değil. Bu nedenle Ağustos ayında neler olacak emin değiliz. Ancak iddialar doğruysa kullanıcılar bundan sonra PUBG zevkini ücretsiz bir şekilde yaşayacak. Peki ücretsiz olması yeterli mi? Ne yazık ki sadece belirli bir seviyenin üzerinde sisteme sahip oyuncular ücretsiz oyundan faydalanacak. İşte oyunun sistem gereksinimleri.

Sistem gereksinimleri
Minimum:

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
İşlemci: Intel Core i5-4430 / AMD FX-6300
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 2GB / AMD Radeon R7 370 2GB
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 40 GB kullanılabilir alan
Önerilen:

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
İşlemci: Intel Core i5-6600K / AMD Ryzen 5 1600
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB / AMD Radeon RX 580 4GB
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 50 GB kullanılabilir alan

kaynak.shiftdelete.com