Mediatrend Ağustos sayısı çıktı! İndirdiniz mi?

Spread the love

Bütün bir yıl boyunca yaz aylarını iple çekip durduk. Ancak Haziran’dan bu yana pek çok kez denize girdik, gezi etkinlikleri gerçekleştirdik ve tatilde yapabileceğimiz aktivitelerin neredeyse tamamını doldurduk. Mediatrend‘in Ağustos sayısında da sizler için, yazın bu son haftalarını daha keyifli kılmak adına oyun konsolları dünyasını kapsamlı bir şekilde araştırmaya karar verdik!

Mediatrend Ağustos sayısı sizi bekliyor
Ana konu olarak seçtiğimiz Oyun Konsolları, deneyimli editör kadromuz tarafından dört farklı başlık altında incelendi. Son olarak Series X modelleri ile oyuncuların gönlünde taht kuran Xbox’ın geçmişten günümüze piyasaya sürdüğü konsolları bir araya getirdik. Aynı zamanda gerek Xbox, gerekse PlayStation dünyasında tatilinize renk katacak video oyunlarına yer verdik.

Mevzubahis konsollardan açılmışken, bulut teknolojisine de değinmek olmaz dedik. Ayriyeten, ilerleyen dönemlerde çok konuşulacak, yeni nesil oyun konsolu Steam Deck‘i kapsamlı bir şekilde inceledik.

Mobil Hayat kategorimizde, sosyal medya hesaplarınızı yönetirken zaman kaybından kurtulacağınız çatı uygulamaları bir araya getirdik. Her sayımızda olduğu gibi, Ağustos sayımızda da sosyal medyanın sevilen yüzleriyle teknoloji üzerine sohbetler etmeye devam ettik. Bu ayki konuğumuz ise Başak Çakmak oldu!

Mutfakta Yaşam köşemizde mikrodalga fırında yapabileceğiniz pratik tariflere yer verdik. Öte yandan yaz sofralarının vazgeçilmezi olan balıklar için birbirinden lezzetli tarifler oluşturduk. Evde Yaşam köşemizde ise akıllı kapıları ve teleskopları mercek altına aldık.

Fotoğrafçılıktan bilgisayarlara, insansız hava araçlarından podcast’lere çok sayıda konunun yer aldığı Mediatrend Ağustos sayısında gündemden de uzak kalmadık. Microsoft’un yeni duyurduğu bulut işletim sistemi Windows 365‘i siz değerli okurlarımıza tanıttık. Bunun yanı sıra Electronic Arts’ın yeni nesil futbol oyunu FIFA 22‘den de bahsetmeyi ihmal etmedik.

kaynak.siftdelete.com