Yenilenen Seat Arona, Türkiye’de satışa çıktı! İşte fiyatı

Spread the love

Hem iç, hem de dış tasarımında yapılan kapsamlı yeniliklerle dikkat çeken modelin iç kısımda yer alan yeni LED aydınlatmalı havalandırma ızgaraları ve yeniden konumlandırılmış bilgi-eğlence ekranı öne çıkan yenilikler arasında.

Apple CarPlay ve Android Auto’nun haricinde navigasyon özelliğinin de sunulduğu modelde, ses tanıma sisteminin dahil edilmesiyle artık daha yüksek bağlanabilirlik bulunuyor. Seyahat Asistanı gibi yeni sürüş asistanı sistemleri ve Şerit Takip Asistanına yapılan güncellemeler, sürüşü daha güvenli bir hale getirmekte.

Seat’ın kompakt crossover modeli Arona, yenilenen haliyle Türkiye’de satışa sunuldu. Yeni Seat Arona’nın 1.0 EcoTSI 110HP DSG Style seçeneği 235.000 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatla kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Seat Arona üç çeşit renk seçeneği ile karşınızda
7 ileri DSG otomatik şanzımanla sunulan 1.0 litrelik EcoTSI motor, 110 HP üç üretirken 200 Nm tork sağlıyor ve 4,8 lt’lik ortalama yakıt tüketimine sahip. 0’dan 100 km/s’ye yalnızca 10,8 saniyede çıkan otomobil maksimum 190 km/h hıza ulaşabiliyor. Arona’da Style, Xperience ve FR olmak üzere 3 farklı donanım seviyesi bulunmakta.

Yenilenen tasarımıyla güçlü ve dinamik bir görünüşe kavuşan Arona, teknolojik özellikleriyle de dikkat çekiyor. Her gün daha da dijitalleşen dünyaya uyan yeni Seat Arona, geniş bir işlevsellik yelpazesini kendine dahil etmiş ve tamamen sezgisel bir şekilde kullanıcıların bağlantılı yaşamlarını kabin içine taşımaya hazır hale gelmiş.

3 yeni alüminyum alaşımlı jant tasarımı ve Kamuflaj Yeşil, Asfalt Mavi ve Safir Mavi olmak üzere 3 yeni renk seçeneği yeni Seat Arona’da ilk defa sunuluyor. Modelin arka tarafında da tasarım detayları öne çıkıyor: yeni, genç, işlevsel ve yeni difüzör dikkat çekiyor.

kaynak.shiftdelete.com